10 Eylül 2010 Cuma

breaking bad, breaking gene bad, breykin bed

    böyle de güzel, böyle de özel adamlar..onlara olan sevgimi tarif etmem mümkün değil (tabii breaking bad üzerinden konuşuyorum..yoksa mesela malcolm in the middle'ı bir kez olsun izlemişliğim yoktur)..
    2 senedir sallaya sallaya nihayet bu sene b.b.'in tekmilini birden izlemiş ve çarpılmış, yamulmuş, bükülmüş, heyecandan heyecana sürüklenmiş bir insan evladı olarak bu adamlar için ne desem, ne yazsam, ne yapsam az..bari çok hoşuma giden birkaç vidyolarını ekleyeyim dedim..
    ilki geçen seneden..henüz ilk emi'sini alamayacak cesi'ciğimiz ama aday olmuş..bryan'ın 2. adaylığı..bryan'ın evinde samimi konuşmalar..bryan'ın aaron'a inceden ve babacan babacan takılmaları filan:


    ahhaha! bir de şu bayıldığım vidyo var tabii..kıfkanç aaron daha emi'lenmeden önce, bryan'ın emi'sini nasıl alıp evine götürdüğünü, emi'yle resmini çektiğini ve banyoya götürüp, kanadına tuvalet kağıdını takıp, bir de öyle kullandığını (hahhaha, emi'den kağıdı koparıp kıçını da silmiş cesi..emmy ödülü şeklinde tuvalet kağıtlığı piyasaya sürülürse, almazsam neyim!) neyin anlatıyor..geyik mi geyik:

 
    ve sonunda, artık kıskançlığa gerek kalmadığı an:

 

    allaam yaaa, bu voltır ve cesi hiç ayrılmasın, ne biliiim, bryan cranston aaron paul'ü nüfusuna filan geçirtsin, bir şeyler yapsın...:(

0 ayrı kafadan ses: